Curatare

Filtre produse
Filtrati dupa
Min: 171,00 lei Max: 225,00 lei
RON171 RON225
produse

Toner Oliveda Cleanser F11 Activating Facial Toner 100 mL

Efectul revigorant al acestui tonic revigorant facial se instalează imediat după curățare, în timp ce spală reziduurile faciale și readuce echilibrul natural pielii tale. Pe măsură ce extractul de mușețel calmează, puterea de flexie a Elixirului nostru celular cu frunze de măslin intră în vigoare cu polifenolii pe bază de măsline și hidroxitirozol oleuropeina pentru a îndepărta impuritățile pielii, datorită proprietăților lor antibacteriene naturale. Rafinează porii și oferă pielii tale o strălucire mai strălucitoare, pură și o pregătește perfect pentru orice îngrijire ulterioară.
190,00 lei 171,00 lei

Ulei de curățare corectiv cu hidroxitirosol Cleanser F72 100 mL

Combinația unică de ulei bioactiv de Arbequina, hidroxitirosol și lavandă franceză face ca acest ulei de curățare corectiv de la Oliveda să fie un demachiant mătăsos și un demachiant facial hidratant în același timp, contracarând porii înfundați în timp ce eliberează pielea de excesul de sebum sau reziduurile de protecție solară, pentru fiecare. zi. Uleiul bioactiv non-comedogenic și non-acnegenic curăță pielea în profunzime în pori, fără a-și compromite bariera naturală de protecție și fără a lăsa un reziduu strălucitor. Soluția perfectă pentru rutina de seară.
230,00 lei 207,00 lei

Ulei de Față Oliveda F27 Oil 50 mL

Uleiul nostru de față 100% organic este dozatorul perfect de umiditate și nutrienți, care este extrem de atrăgător datorită texturii sale extrem de fine care este complet absorbită în piele. Uleiul de măsline extravirgin Arbequina, de renume mondial, combinat cu uleiul nostru extravirgin din germeni de grâu, sunt fuzionați împreună pentru a combate petele și pentru a reduce țesutul cicatricial. Amortizează, netezește și catifelează pielea, oferindu-i o textură netedă și mătăsoasă și lăsând-o să strălucească din nou. Extractele de măslin și frunze de măslin îngrijesc pielea uscată și iritată pentru a ajuta la restabilirea unui echilibru natural și sănătos.
250,00 lei 225,00 lei

Aboneaza-te Newsletters

Primiți actualizări prin e-mail despre cel mai recent magazin și oferte speciale.