Politica de livrare si retur

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR face parte din TERMENII si CONDITIILE DE UTILIZARE ale magazinului online www.simis.ro si se aplica conform legislatiei in vigoare.

Clientul are dreptul de a returna orice produs comandat de pe www.simis.ro termen de 14 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. In cazul in care se opteaza pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face in termen de 14 de zile de la receptionarea de catre SIMI’S BEAUTY SRL a produslui returnat.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Produse neacceptate:

Conform art. 9 alin. (1), raportat la art. 16 lit. e) din Ordonanta urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, nu pot fi returnate, din motive de protecţie a sănătăţii și din motive de igienă, produsele ce sunt folosite în aceste din urmă scopuri, precum și în alte scopuri în măsura în care folosirea ulterioară a produsului utilizat poate afecta sănătatea consumatorului, atât timp cât au fost desigilate de consumator.

-  Produse care au fost desfacute

-  Produse care au fost testate/utilizate

-  Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse

-  Produse achizitionate de la alte magazine

-  Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)

-  Produse asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Daca Dvs. nu sunteti multumita, atunci nici noi nu suntem! Conform legii, puteti returna produsele fara nici o obligatie, in termen de maxim 14 zile de la primirea acestora.

Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 zile lucratoare, de la data primirii produsului la sediul nostru.

Pentru produsele deteriorate transportul este suportat de catre magazinul nostru.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati legea accesand acest link.

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:

  1. Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor enumerate mai sus
  2. Contactati serviciul Relatii Clienti la adresa de e-mail [email protected]
  3. Returul se face cu toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  4. Expediati coletul la adresa mentionata in email.
  5. Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  6. Dupa primirea coletului veti fi contactat(a) de un membru al echipei care se va ocupa de returul produsului dumneavoastra.

Simis-Beauty va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Pentru Romania :                                                        

  • Sameday, livrare in 2-3 zile, 20 RON, cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 3 RON
  • Fan Courier, livrare in 3-5 zile, 22 RON, cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 3,00 RON
  • FAN box, livrare in 3-5 zile, 12,50 RON, cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 3,00 RON.

Transportul este gratis pentru comenzi mai mari de 250,00 RON

Rambursare

Rambursarea banilor se face conform termenilor prevăzuți de legislație – 14 zile lucrătoare.

Modul de rambursare depinde de metoda de plată pentru care ai optat.

În cazul achitării prin intermediul platformei de plată online, rambursarea va avea loc la fel prin acest procedeu direct în contul tău.

În cazul achitării prin ramburs, pentru rambursarea banilor va fi necesar să ne prestezi datele bancare, mai exact IBAN (24 caractere) și codul SWIFT, prin intermediul cărora banii vor fi returnați în cont.

Aboneaza-te Newsletters

Primiți actualizări prin e-mail despre cel mai recent magazin și oferte speciale.